utorok 6. júna 2017

Novinka: Potlačí drevo, kov aj sklo
Nová generácia LED tlačiarní s bielym tonerom potlačí vďaka transferovým materiálom širokú škálu povrchov vrátane bavlny, skla, kovu či dreva.

Vďaka bielemu toneru môže tlačiareň produkovať plnofarebné transfery na dekoráciu podkladu akejkoľvek farby. Tlač je kompatibilná so všetkými hlavnými značkami transferových materiálov. V kombinácii s najnovšími nízkoteplotnými transferovými materiálmi dokáže dekorovať takmer akýkoľvek povrch od bavlny cez syntetické vlákna až po kov, sklo, akryl či dokonca drevo.

Odporúča sa najmä pre copy centrá či grafické štúdiá. Pre svoje kompaktné rozmery ide o model vhodný aj do menších prevádzok. Tlačiareň s úspornou LED technológiou formátu A3 tlačí rýchlosťou 35 strán za minútu s rozlíšením 1200×600 DPI. Spracuje papier až do hmotnosti 256g/m2. Štandardne sa zariadenie s 800 MHz procesorom dodáva s 256 MB RAM, ktorú je možné rozšíriť na trojnásobok a voliteľne doplniť 16 GB pamäťovou kartou SDHC. Na sieťové pripojenie slúži Ethernet, Wi-Fi modul je voliteľný. Kapacita tonerov je 10-tisíc strán (farba) a 4500 strán (biela).