pondelok 11. septembra 2017

Leto 2017: Najobľúbenejšie európske destinácie 
V porovnaní s predošlými rokmi, kedy sa najväčšej obľube tešilo Francúzsko alebo Taliansko, sa záujmy Európanov mierne zmenili. Vodiči používajúci Sygic GPS navigáciu toto leto prevažne necestovali k moru, ale najobľúbenejšími turistickými destináciami SA stali nemecké hory a mestá, na druhom mieste pláže Chorvátska a na treťom rakúske Alpy. 

Napriek tomu, že Nemecko získalo prvenstvo ako najčastejšie navštevovaná krajina, Nemci za oddychom počas letnej dovolenky cestovali do iných krajín. Ich najobľúbenejšie dovolenkové destinácie boli tento rok Turecko a Holandsko. Holandsko bolo toto leto atraktívne aj pre talianskych a poľských cestovateľov. Podľa štatistík Slováci a Česi stále najviac obľúbujú slnko v Chorvátsku, Španieli a Briti oddychovali vo Francúzsku a Grécko zas učarovalo najviac rumunským cestovateľom.

Príjazd do cieľovej destinácie nie je to jediné, čo používateľov Sygic GPS Navigácie zaujíma. Počas cesty môžu preskúmavať krajinu, navštevovať rôzne zaujímavé miesta v okolí a okoreniť si tak výlet novými zážitkami. Najčastejšie používanou funkciou tohto leta bola v rámci navigácie funkcia Real View. Vodiči môžu vďaka aplikácii sledovať cestu v reálnom čase priamo na displeji svojho telefónu, takže im neunikne žiadna zaujímavosť.