piatok 25. mája 2018

Blahoželáme: 3. narodeniny Priceless Specials

Vernostný program Mastercard odmeňuje registrovaných zákazníkov na Slovensku už celé 3 roky. Tohtoročnou novinkou je rozšírenie programu o tretí pilier, ktorým je zavedenie členstva v závislosti od počtu platieb kartou u všetkých obchodníkov, vrátane e-shopov.  

Odmeňovanie formou cashback (peniaze naspäť) za každú transakciu Mastercard alebo Maestro u partnerov programu je jeden z najobľúbenejších spôsobov odmeňovania, ktorý podľa Masterindex uprednostňuje až 86% Slovákov. Doteraz najvyššia výška jednorazovo vyplatenej odmeny bola na Slovensku 173 EUR. Súčasťou programu je aj možnosť splniť si želanie, či vysnívať ho svojim blízkym. Počas 3 rokov program splnil už 60 rôznych želaní:  napríklad lov sumcov na rieke Ebro v Španielsku, výlet do kina za rozprávkou pre deti z detského domova či vysnívaný papagáj ako spoločník pre starú mamu.

Od tohto roku je novinkou bronzové, strieborné, zlaté alebo platinové členstvo s ďalšími odmenami. Počíta sa každý jeden nákup platobnou kartou Mastercard a Maestro, vrátane e-shopov, teda nielen u partnerov programu. Na základe počtu transakcií platobnou kartou získava každý registrovaný držiteľ karty jedno z členstiev - bronzové, strieborné, zlaté alebo najvyššie platinové členstvo. Čím je úroveň členstva významnejšia, tým hodnotnejšie zľavy, vouchery alebo benefity môže následne prostredníctvom Priceless Specials čerpať.

Hlavnými obchodnými partnermi Mastercard Priceless Specials sú napríklad Electrolux, Cinema City, Exisport, Martinus, Tescoma a ďalšie. Zbierať všetky výhody vo forme cashback, splnených želaní alebo výhod plynúcich z rôznych úrovní členstva môže každý, kto svoju platobnú kartu Mastercard alebo Maestro zaregistruje na webe specials.sk.