utorok 7. augusta 2018

Trend: Chladiace produkty


Aj vy hľadáte vykúpenie z tropických horúčav? Veľká časť Slovákov ho našla v nákupoch na internete, kde hľadajú a nakupujú sortiment určený na schladenie. Nakupujú pritom viac než vlani, prenosné ventilátory sú prvou pomocou na poslednú chvíľu.

Skorší nákup pomocníkov do extrémnych teplôt zahájili Slováci už na jar, kedy horúčavy udreli prvýkrát. Uprostred horúceho leta teraz kupujeme na poslednú chvíľu mobilné, menšie a prenosné ventilátory domov či do kancelárií. Čoraz viac ale investujeme aj do väčších a neprenosných zariadení, ktoré spríjemnia horúce letné dni a noci.

Okrem klimatizácií a ostatného chladiaceho príslušenstva si vyberáme aj všetky iné možné prostriedky na schladenie. Alexandra Čermáková uvádza: „Slováci bojujú s teplom rôznymi spôsobmi. V týchto dňoch sledujeme stabilný rast predaja záhradných a detských bazénov, cestovných chladničiek či výrobníkov ľadu. Inšpirácií je mnoho.“ Nezabúdame však ani na našich domácich miláčikov. Častou položkou v nákupnom košíku je ochladzovacia podložka pre psíkov.