piatok 10. augusta 2018

Upozorňujeme: Pôžičky on-line


Národná banka Slovenska (NBS) upozornila na svojich webových stránkach na činnosť spoločnosti MINIHOTOVOST, SE so sídlom náměstí T. G. Masaryka 2392/17, Břeclav, Česká republika. Ponúka peňažné pôžičky prostredníctvom viacerých internetových stránok v slovenskom jazyku bez povolenia NBS!

Spoločnosť prevádzkuje celý rad internetových stránok s národnou doménou .sk: minipozicka.sk, minihotovost.sk, minipeniaze.sk, mudrapozicka.sk, najrychlejsiepozicky.sk, okamzitepeniaze.sk, peniazebezdokladov.sk, peniazebezrucitela.sk, peniazecezinternet.sk, peniazeceznet.sk, peniazecezsms.sk, peniazedoruky.sk, peniazehned.sk, poctivapozicka.sk, pozicka.sk, pozickaokamzite.sk, pozickaren.sk.

Podmienkou poskytovania spotrebiteľských úverov a iných úverov a pôžičiek pre spotrebiteľov na území Slovenskej republiky je povolenie udelené Národnou bankou Slovenska v zmysle § 20 ods. 1, resp. § 24 ods. 3 zákona č. 129/2010 Z. z. o spotrebiteľských úveroch a o iných úveroch a pôžičkách pre spotrebiteľov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Národná banka Slovenska dlhodobo upozorňuje potenciálnych klientov, aby dôkladne zvažovali s akou osobou vstupujú do zmluvných vzťahov a oprávnenie danej osoby si preverovali na internetovej stránke NBS subjekty.nbs.sk.