utorok 21. marca 2017

Jasná: Nová atrakcia pre lyžiarov
V stredisku Jasná Nízke Tatry pribudla v programe GOPASS novinka - videozáznam slalomovej jazdy v novej profesionálnej ski aréne na zjazdovke.

Prostredníctvom používateľského konta na internetovom portáli Skiline si lyžiari v Jasnej budú môcť porovnávať nielen štatistické diagramy, zdieľať fotografie zo svahu či sledovať poradie najlepších lyžiarov, ale portál vyhotoví už aj videozáznam z ich jazdy. Bezplatná služba slalomu s časomierou je vhodná pre širokú verejnosť, ktorá sa chce priblížiť k zážitku špičkového svetového pretekára.

Okrem lyžiarov v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách majú už aj lyžiari na Chopku svoju ski arénu vybavenú profesionálnymi slalomovými bránkami s časomierou. Lyžiari, ktorí majú závodného ducha a chuť vyskúšať si novú atrakciu, môžu zamieriť na severnú stranu Chopku do lokalita Priehyba - Záhradky, kde na nich čaká 300 m dlhá meraná trať. Táto trať je označená bezpečnostnými sieťami a dobre viditeľná časomiera je umiestnená pri dojazde, ktorým lyžiar prechádza.