utorok 14. augusta 2018

Novinka: Petržalská samospráva spustila SMS notifikáciu


Služba je určená pre všetkých, ktorí majú záujem dostávať informácie z tejto mestskej časti formou SMS správy z 10 kategórií: aktuality z kultúry, športu či zo života v samospráve alebo informácie o verejných vyhláškach, prípadne verejnom obstarávaní a iné.

Podmienkou využívania SMS notifikácie je registrácia na webovej stránke samosprávy a prihlásenie sa na odber vybraných SMS správ. Informácie budú následne prichádzať automaticky na zvolené číslo mobilného telefónu podľa zvolených kategórií vo forme textu s odkazom. Po otvorení linku internetový prehliadač presmeruje používateľa na webovú stránku Petržalky, kde si môže článok či oznam prečítať celý.

Služba SMS notifikácia je skvelou možnosťou, ako sa rýchlo a pohodlne dostať k informáciám bez toho, aby ste ich museli prácne vyhľadávať na stránke, či denne sledovať, čo sa v mestskej časti deje. Navyše, tieto informácie sú pre obyvateľa doslova „šité na mieru“. Mestská časť pripravuje ďalšie vylepšenia, ktoré jej obyvateľom zjednodušia a skvalitnia kontakt so samosprávou.