piatok 3. februára 2017


Radíme: Čas na domáci wellness
Chladnejšie počasie je priam pozvánkou na relax vo vani a piatok ideálny deň zmyť zo seba stres z pracovného týždňa.   

Je síce pravdou, že každý odpočíva po svojom, ale dobrý kúpeľ je overený už stáročiami. Môžete si pri ňom dopriať pôžitok z nápoja, dobrej literatúry či hudby. Dôležité je nájsť si čas pre seba, oddýchnuť si a načerpať nové sily. Ako na to radí Jacquie Carter z Herbalife.   

Urobte si horúci kúpeľ
Bublinkový kúpeľ zostába symbol relaxu. Pridajte si svoju obľúbenú penu do kúpeľa, zapáľte pár sviečok, pustite hudbu a ponorte sa do sveta relaxácie. Veď nič vám neuvoľní svaly, neotvorí póry a neprečistí myseľ tak ako horúci kúpeľ.

Zmyte deň
Sú dni, kedy by ste najradšej všetky problémy zo seba zmyli. Tak prečo si s požitkom nevychutnať celotelový píling, ktorý výborne vonia a obsahuje častice, ktoré odstraňujú odumreté bunky kože?  

Doprajte si pleťovú masku
Dobrú pleťovú masku si môžete dožičiť aj v pohodlí domova. Vyberajte si masky napríklad s vôňou rozmarínu alebo mäty. Aplikujte ich na tvár a počkajte, kým zaschnú. Stihnete to aj počas relaxu v kúpeli. Para, bublinky, aromatické oleje sú v dokonalej symbióze. Mnoho masiek navyše obsahuje aj ílovitú hlinu, ktorá pleť tonizuje a má absorpčné schopnosti. A naviac, pocit hodvábnej a hladkej hliny na pleti vám dodá ten pravý pocit starostlivosti.

Hydratácia od hlavy až po päty
Nie je nič lepšie ako sa po kúpeli alebo pílingu natrieť hydratačným krémom. Najlepšie je aplikovať hydratačný prostriedok keď je ešte pokožka vlhká, aby sa hydratačné zložky vo vašej koži uzavreli. Vďaka hydratácií pokožka omladne a výsledkom bude na dotyk jemná a zamatová pokožka. A nezabúdajme ani na naše prsty, chodidlá, nohy a ruky. Malá masáž spolu s troškou hydratácie dokážu zázraky a odoženú stres.