piatok 3. júna 2022

Upozorňujeme: Nebezpečný hrniec aj krájač

Na základe informácií, ktoré obdržala Slovenská obchodná inšpekcia, upozorňujeme na nové nebezpečné výrobky predávané aj našom domácom trhu: ide o tlakový hrniec a multifunkčný krájač.

Pred používaním výrobku Tlakový hrniec BANQUET IMPRESSE typ Classic 5l, séria ID 330/2020, EAN 8591022417096 varuje ELEKTROSPED, a. s. z dôvodu podozrenia na nesprávnu funkčnosť regulátoru pary a únik pary do všetkých smerov pri pretlakovaní. S ohľadom na ochranu spotrebiteľov spoločnosť vyzýva zákazníkov, ktorí si zakúpili vyššie uvedený výrobok, aby ho ďalej nepoužívali a vrátili ho predávajúcemu, pričom im bude vrátená kúpna cena výrobku.

V rámci preventívnej ochrany Kaufland dobrovoľne stiahol z predaja Spice & Soul multifunkčný krájač GTIN 4337185869136. Za nepriaznivých okolností by sa z výrobku mohli oddeliť / odrezať čiastočky plastov, ktoré by následne mohli spôsobiť poranenie. Je nevyhnutné, aby ste uvedený krájač ďalej používali. Zakúpený produkt môžete vrátiť v ktorejkoľvek predajni Kaufland a peniaze vám vrátia aj bez predloženia pokladničného dokladu.