streda 26. októbra 2022

i-Domácnosť: Koniec umývania topánok?

Nový inteligentný topánkovník predstavuje revolúciu v doterajšej domácej starostlivosti o obuv. Inovatívne a na mieru šité skladovanie obuvi pomôže predĺžiť životnosť obľúbených párov topánok. Zároveň sa sám postará o údržbu akéhokoľvek páru topánok z rôznych materiálov. Vďaka priehľadným panelom slúži tiež ako miesto na vystavenie obľúbeného páru topánok a vďaka efektnému 360 stupňovému otáčavému zariadeniu možno obuv pozorovať zo všetkých uhlov. Modulárny dizajn umožňuje skladať štyri púzdra na seba.

Vďaka technológii TrueSteam zostane uložená obuv svieža. Využíva tiež absorpčné vlastnosti zeolitového filtra Zeo-Dry, ktorý absorbuje vlhkosť a pomáha odstraňovať zápach z obuvi. Desiať špeciálnych programov sa postará o údržbu rôznych typov obuvi, vrátane koženej, semišovej alebo športovej. A navyše, je efektívny a dokáže osviežiť až štyri páry topánok len za 37 minút (štandardný program). Funkcia topánkovníka nikoho len tak nevyruší, pracuje totiž na zvukovej hladine len tridsiatich piatich decibelov, čo značí veľmi tichý chod. S viacnásobnou pohyblivou tryskou LG Moving Nozzle umožňuje vysušiť vnútro obuvi, pričom ju možno nastaviť podľa výšky každého páru topánok. Funkcia Dual Care System dokonca zaistí čistenie viacerých typov obuvi (s rôznymi potrebami starostlivosti o tkaniny) súčasne.

Pre pohodlnejšiu starostlivosť o obuv majú používatelia prístup k množstvu služieb prostredníctvom aplikácie ThinQ. Intuitívne umožňuje na diaľku ovládať a aj sledovať prácu topánkovníka a uskladnenie topánok.