štvrtok 11. novembra 2021

On-line: Bonus za očkovanie

Ministerstvo financií (MF) SR predlžuje možnosť registrácie na sprostredkovateľský bonus. Ako sprostredkovateľ sa bude možné na internetovej stránke bytzdravyjevyhra.sk zaregistrovať až do 18. novembra 2021.

Registrácia na uplatnenie sprostredkovateľského bonusu sa podľa informácie MF SR skončí 18. novembra 2021 o 8.00 hod. Ak ste plne zaočkovaná osoba a nebol vám zaslaný kód pre sprostredkovateľský bonus, pričom spĺňate zákonné podmienky na jeho pridelenie, kontaktujte s požiadavkou o preverenie technickú podporu na telefónnom čísle 048/4317222, alebo tak urobte prostredníctvom kontaktného formulára na webe finančnej správy (financnasprava.sk/sk/kontakt/opytajte-sa-fs-ockovacia-lot).

Pokiaľ nemáte v systéme pre evidenciu očkovaných zapísané obe podané dávky vakcíny, MF SR nie je schopné overiť a prideliť kód pre sprostredkovateľský bonus. Na preverenie toho, či človek má v systéme zapísané obe dávky očkovacej látky, sa požaduje kontaktovať Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) alebo svojho lekára.