piatok 13. mája 2022

Novinka: 4ka rozširuje služby

Zo slovenského mobilného operátora 4ky sa stáva plnohodnotný telekomunikačný operátor. Pokiaľ doteraz ponúkala len mobilné služby, po novom už obslúži aj zákazníkov, ktorí chcú domov fixné internetové pripojenie či televíziu.

Tento zásadný prerod je jednak výsledkom januárového spojenia sesterských firiem SWAN a SWAN Mobile, ale tiež dohody so Slovak Telekomom, ktorého optickú infraštruktúru bude 4ka používať na poskytovanie svojich služieb. Vo výsledku sú jej fixné služby takto dostupné pre viac ako milión domácnosti na celom Slovensku.

„Už pri zlúčení SWANu so SWAN Mobile sme sa dohodli, že celé portfólio služieb pre domácnosti – ako fixné, tak mobilné – budeme predávať pod značkou 4ka. Pre existujúceho zákazníka sa tým nič nemení, azda okrem loga na faktúre. Pre nových zákazníkov rozširujeme predajnú sieť – fixné služby si oddnes môžu kúpiť aj v partnerských sieťach Smartshop a Mobilonline. Zároveň pri kombinácii fixných a mobilných služieb môže zákazník získať zľavu a ušetriť až 96 eur ročne,“ uviedol Juraj Ondriš.