pondelok 6. marca 2017

Radíme: Z tlačidlových telefónov smartfóny
Prvý operátor na Slovensku prináša užitočnú aplikáciu Orange jednoduchšie. Tá zákazníkom pomôže prejsť z tlačidlových mobilných telefónov na moderné dotykové smartfóny a zjednodušuje ich používanie.

„Viac ako tretina našich zákazníkov ešte stále používa tlačidlové mobilné telefóny, a to aj napriek tomu, že nespĺňajú ich očakávania a neumožňujú im naplno využívať všetky mobilné služby. Mnoho z týchto zákazníkov by moderný dotykový telefón chcelo, ale má strach z jeho ovládania“, hovorí Alexandra Piskunová. Práve pre nich je určená nová mobilná aplikácia. Druhou skupinou sú zákazníci, ktorí takéto zariadenie už doma majú, ale nevedia ho správne používať, resp. z jeho využívania majú obavy.

Aplikácia je zameraná hlavne na volania a SMS, ale obsahuje aj špeciálne aplikácie s ľahkým ovládaním ako fotoaparát, galériu, budík či prisvietenie. Na prehľadne zoradené menu, veľkú klávesnicu a ikony zákazníci uvidia aj bez okuliarov. Môže sa nastaviť ako domovská stránka a všetky ďalšie funkcie a aplikácie si používatelia následne spúšťajú priamo z menu. Aplikáciu si môžu stiahnuť zadarmo buď na Google Play pod celým názvom Orange Jednoduchšie (Koala Phone edícia), alebo môžu požiadať o inštaláciu v ktorejkoľvek predajni Orangeu.